top of page

Glume

ANSAMBL: Team Members
Dejan Đonović_edited_edited.jpg

Dejan Đonović

ORIĐINALE LELO

Rođen 1965. Spec. Art Produkcija FDU Cetinje. Član glumačkog ansambla Gradskog pozorišta Podgorica. Iza njega stoji preko 80 premijera, a ispred - vidjećemo. Piše poeziju za djecu. Voli more i Herceg Novi. Pamti Hotel Boku i ljut je zbog njegovog rušenja. U mjuziklu Lelo začikava sve i svakoga i tvrdi da "Bolje vrijeme će dođi".

Pjevaju

ANSAMBL: Team Members
Maja 2.jpg

Maja Lukšić

DŽINDŽER

Solo pjevačica. Živi u Tivtu i vec 15 godina radi kao samostalni umjetnik. Pored opere voli i jazz muziku koju rado pjeva. Trenutno sarađuje sa Miom Vidović sa kojom, kao duo klavir i glas, nastupa po primoriju. U projektu "San o Boki" glumi Amerikanku Džindžer, pjevačicu.

Produkcija

ANSAMBL: Team Members
petar pejaković_edited.jpg

Petar Pejaković

Režija & dramaturgija

Pozorišni reditelj i pedagog. Rođen u Kotoru, školovao se u Rijeci, studirao u Beogradu. Studirao je matematiku, filozofiju i pozorišnu režiju, a ovo posljednje je i završio.
Režirao je preko pedeset predstava od kojih su najbolje ispale one u kojima je pozorište primjenjeno u svrhu društvenih promjena. Trideset godina bavi se neprekidno dramskom pedagogijom sa starima, mladima i djecom. Redovni je profesor na Fakultetu dramskih umjetnosti na Cetinju i direktor Kotorskog festivala pozorišta za djecu.

Muzičari & Plesači

Đuro_edited.jpg

Prof. Đuro Poznanović

Klavijature, tenor

Omiljeni kolega, prijatelj i duže od decenije profesor u Školi za osnovno muzičko obrazovanje u Herceg Novom. Pored nastupa na raznim manifestacijama, nastupao je na renomiranim festivalima kao što su “Kotor Art” i Praznik mimoze. Saradnik je mnogim umjetnicima i sastavima iz zemlje i regiona. Uvijek rado dijeli scenu sa svojim sugrađanima, "Dragan Đordjević jazz trio"-m, "Boka bend"-om, "La Rosa" bendom, Vokalno instrumentalnim sastavom “Kaldana” i drugima. U mjuziklu svira, glumi i pjeva.

ANSAMBL: Team Members
ANSAMBL: Members_Page
bottom of page